Odemykejte bez klíčů - moderně, pohodlně a bezpečně

Odemykejte bez klíčů - moderně, pohodlně a bezpečně

Elektronické přístupové systémy jsou v oblasti zabezpečení největším trendem posledních let

V současné době jsou stále žádanější elektronické přístupové systémy, u kterých k odemykání zámku používáte místo klíče čip nebo kartu, kód, otisk prstu nebo dokonce smartphone s příslušnou aplikací.

Hlavní výhody elektronických přístupových systémů:

  • Pohodlí pro uživatele. Nemusíte u sebe neustále nosit klíč a bát se, že jej zapomenete nebo ztratíte. Stačí jednoduše vložit svůj kód nebo naskenovat otisk prstu. I telefon máme všichni neustále u sebe. A pokud ztratíte třeba čip? Jednoduše mu zrušíte přístupová práva a začnete používat nový.
  • Snadná správa přístupových práv. Komukoliv lze snadno přidělit přístupová práva. Stejně tak je lze znovu jednoduše zrušit - a to i pokud příslušné médium (čip nebo kartu) nemáte fyzicky již k dispozici, např. při jejich ztrátě nebo odcizení. Řešení s využitím softwaru umožňují pokročilé funkce, jako administraci přístupových práv na dálku, sledování historie vstupů nebo nastavování časových oken. Časová okna jsou úseky (určité dny nebo hodiny během dne), kdy daná osoba (např. uklízečka) může vstoupit.
  • Jednoduchá montáž. Naše přístupové systémy nevyžadují žádné stavební úpravy. Elektronické cylindrické vložky nebo kování jednoduše nahradí stávající mechanické, klávesnice zase snadno připevníte na zeď kdekoliv v okolí dveří a nebo přímo na dveře. Veškeré součásti systému mají vlastní napájení, nejsou tak potřeba ani žádné rozvody kabeláží a navíc systémy fungují zcela nezávisle, i při výpadku elektřiny.

Elektronické zabezpečení v našem e-shopu:

Hledáte optimální zabezpečení Vašich dveří? Kontaktujte nás! Rádi Vám nabídneme vhodná řešení pro malé objekty jako rodinné domy a byty i rozsáhlé systémy s pokročilými funkcemi vhodné pro větší bytové domy či firmy.